Kedves Barátom, A nevem Dr. Robert O. Young, és ebben a levélben egy jó hírt szeretnék eljuttatni hozzád. Valószínűleg te is azok közé tartozol, akik rövidebb-hosszabb ideig követték a lúgosító életmódot, fogyasztottak lúgosító termékeket, és talán megtapasztaltad, hogy a sav-bázis egyensúly fenntartása milyen fontos a jó közérzet és a jó egészség szempontjából.

Az elmúlt évtizedben folyamatosan azon dolgoztam, hogy segítsek az emberiségnek megszabadulni a betegségektől, megismerni az egészséghez vezető egyszerű utat a táplálkozáson keresztül, és remélem, hogy tudásommal, tapasztalataimmal hozzá tudtam járulni ahhoz, hogy a te életedben is létrejöjjön valamilyen pozitív változás.

Tudom, hogy az utóbbi évek gazdasági válsága komoly terhet jelent a legtöbb ember számára. Azt mondják, hogy az egészség választás kérdése, és bár ez elméletileg igaz, ma nagyon sok ember él olyan körülmények között, hogy kétszer is végig kell gondolnia, hogy mire költi a nehezen megkeresett pénzt, még a nyugati országokban is, nem beszélve a kelet-közép európai országokról.kkyoung.jpg

Emiatt az elmúlt időszakban kerestem a módját annak, hogy hogyan tudnám olyan módon elérhetővé tenni az általam kifejlesztett termékeket számodra, és az európai emberek számára, hogy a lehető leggazdaságosabb módon, a lehető legjobb minőséget tudjuk biztosítani.

Örömmel tudatom veled, hogy hosszabb előkészületek után sikerült megtalálnunk a lehető legjobb megoldást!

2011. NOVEMBER 15-TŐL AZ ÁLTALAM KIFEJLESZTETT EREDETI "PH CSODA ZÖLD PORT", A "PURIPHY" LÚGOSÍTÓ CSEPPET, A "PHOUR SALTS" NÉGY SÓ KEVERÉKET, VALAMINT AZ OMEGA 3-6-9 NÖVÉNYI OLAJ KEVERÉKET MAGYARORSZÁGON GYÁRTATJUK, ÉS MAGYARORSZÁGRÓL ÉRTÉKESÍTJÜK EGÉSZ EURÓPA TERÜLETÉN!

Ez egyben azt is jelenti, hogy a termékeim jóval kedvezőbb áron kaphatóak, mint eddig bármikor! Olyan áron, ami teljesen versenyképes a piacon megtalálható hasonló kategóriájú termékekkel, azzal a különbséggel, hogy ezek a termékek a kategória krémjét, a legmagasabb minőséget képviselik.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!