Nagyszerű eredményeket érhetünk el a Green Magma használatával a sportok területén.

A Green Magma ugyanis különösen ajánlható az aktív sportolóknak, testépítőknek, hosszútávfutóknak.

A Green Magma olyan természetes tápanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik az energiatermelést és ez által késleltetik a fáradság beálltát. Vízzel vagy gyümölcslével keverve egy természetes sport italt kapunk, amely gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, elektrolitokban, és összetett szénhidrátokban. Tartalmaz több mint 50 féle ásványi anyagot, (beleértve a kalcium, magnézium, kálium, nátrium, vas) melyek nélkülözhetetlenek az aktív testmozgás során. Napi rendszeres fogyasztása nyugtatja a szervezetet, remek stressz oldó, csökkenti a szorongást és az izgatottságot ami versenyidőszakban gyakran előfordul.

A Green Magma italt fogyaszthatjuk sportolás előtt, alatt és utána is. Nagyon fontos a szervezet hidratáltságának megtartása, hiszen tartós teljesítmény, és a szervek tökéletes működésének fenntartása csak a megfelelő folyadék és tápanyag utánpótlással biztosítható. A regenerálódás elősegítésében is kimagasló hatású a Green Magma. Olyan antioxidánsok harmonikus kombinációját tartalmazza, amelyek igen erős méregtelenítő hatással rendelkeznek, illetve aktív enzimjei segítik a sejtképzést és a sejt-anyagcserét.

A híres amerikai sportorvos Kenneth H. Cooper szerint, a szabad gyökök okozta szöveti károsodás jelentősen nő aktív fizikai terhelés hatására.(Cooper, KH, Dr. Kenneth Cooper's Antioxidáns Forradalmat, Thomas Nelson Publishers, Atlanta, 1994, pp 70-72). Dr. Cooper ajánlja hogy az étrend legyen gazdag antioxidánsokban, vitaminokban ( béta-karotin, C és E vitamin) minden sportoló számára. A Green Magma gazdag béta-karotinban, és jelentős mennyiségű C-vitamint és E-vitamint is tartalmaz. Továbbá magas koncentrációban tartalmazza a következő antioxidánsokat: szuperoxid dismutase (SOD) bioflavonoidok, és az omega 2 zsírsav (2"-o-giv). A Green Magma szedése tehát segít megelőzni a károkat sejt membránok és az artériák falán.

A Green Magmát használó sportolók, kiegyensúlyozott táplálkozással kombinálva, könnyen elérhetik a kitartásuk és a teljesítményük ugrásszerű javulását. Emellett a Green Magma jelentős antioxidáns kapacitása is nagyon fontos, hiszen ez védi a sportolót a terhelés közben felszabaduló szabad gyökök ellen. Regenerációt segítő, gyulladást csökkentő hatásai pedig már egyenesen elengedhetetlené teszik az állóképességi sportokat űzők körében.

Green Magma - Green Magma

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!