Yoshihide Hagiwara japán üzletember a Kumamoto egyetemen diplomázott és annak szentelte életét, hogy egészségesebb és békésebb világot teremtsen.

Már karriere kezdetén számos sikeres gyógyszerreceptet fejlesztett ki, és hamarosan Japán egyik piacvezető gyógyszeripari cégének tulajdonosa lett.

Miután ráébredt arra, hogy sok modern gyógyításban használt vegyi anyag milyen problémákat okozhat, megfogadta, hogy további életét az egészséges táplálkozásnak szenteli.

{$up_uri}photoDrYoshihide.jpg


Több mint 200 növényfajtán végzett többéves kutatás után jutott arra a felfedezésre, hogy az árpacsíra a táplálkozás szempontjából az egyik legkiegyensúlyozottabb természetes étel.

Annak érdekében, hogy hozzájusson a frissen aratott árpafűben található tápanyagokhoz és enzimekhez, kifejlesztett egy egyedülálló kivonási és szárítási módszert, mely találmányával elnyerte a rangos Japán Tudományos és Technológiai díjat.

Ennek a találmánynak köszönhető a tápanyagokban rendkívül gazdag Green Magma italpor.

Yoshihide Hagiwara Green Magma-ja egy természetes lúgosító, energetizáló italpor, mely számos hasznos tápanyagot tartalmaz, köztük antioxidánsokat, enzimeket, vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, fehérjét és klorofilt.

Green Magma italpor és tabletta
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!