Az emberi immunrendszer legfontosabb feladat, hogy felismerje és elpusztítsa a szervezetre veszélyt jelentő vírusokat, baktériumokat és más mikroorganizmusokat. Immunrendszerünk tehát szervezetünk védőpajzsának tekinthető.

{$up_uri}greenmagmakep01.jpg

Milyen hatással lehet a zsenge árpafűlé (Green Magma) immunrendszerünk működésére?

Az immunrendszer esetében két alaptípust különböztetünk meg: a természetes és a szerzett immunitást. Természetes, azaz veleszületett immunitással mindenki rendelkezik, ez az immunitás véd meg minket a kórokozóktól.

Immunrendszerünk gyengült állapotára utal, ha nehezebben gyógyulunk meg betegségekből (pl. egyszerű megfázás) vagy sebeink lassabban regenerálódnak.

Szerzett immunitásunk életünk során folyamatosan fejlődik, fontos szerepet tölt be az olyan kórokozók elpusztításában, melyet természetes immunrendszerünk nem képes legyőzni.

Makrofág – immunrendszerünk kulcsfontosságú szereplője

Vérünkben számtalan immunsejt található, a fehérvérsejtek különösen fontos szerepet töltenek be az immunrendszer működésében.

A fehérvérsejteket:

- monociták
- granulociták
- limfociták

alkotják. A fehérvérsejtek közül a makrofágok szerepe kiemelkedő az immunrendszer normális működésében. A makrofágok vagy nagy falósejtek képesek bekebelezni a szervezetre veszélyes külső betolakodókat.

A zsenge árpafű kivonat (Green Magma) segíthet immunrendszerünk megfelelő működésében. Az árpafűlé ugyanis képes aktiválni a makrofágokat. Egy Japánban végzett kutatás (kiyotói egyetem) egérkísérletekben bebizonyította a zsenge árpafűlé immunrendszerre gyakorolt pozitív hatását. Az árpafűlével kezelt egereknél ugyanis emelkedett a makrofág és a nitrogén-monoxid szint.

{$up_uri}nitrogen-monoxid-tartalmu-arpafu-kivonat.jpg


Az árpafű kivonat tudományos körökben is felhívta magára a figyelmet azzal, hogy az immunrendszer egyik kulcs tényezőjét, a makrofágok működését képes serkenteni.

GREEN MAGMA RENDELÉS

{$up_uri}greenmagmakep01.jpg


A modern étrend előállításához szükséges mezőgazdasági és élelmiszeripari eljárások napjainkban oda vezettek, hogy a fogyasztókhoz jutó élelmiszerekből nagymértékben kiürülnek a vitaminok, ásványi anyagok, és enzimek. Még az úgynevezett reform élelmiszerek is szenvednek komoly hiányosságokat.

Kevés olyan ember van, aki természetes formában elegendő vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és enzimet fogyaszt. Sajnos rohanó világunkban egyre többen étkeznek gyorséttermekben, menzákon, egyszerű kifőzdékben. Ennek a táplálkozási szokásnak a hiányosságait képes pótolni a Green Magma.

Green Magma termékeink megkapták a magyarországi forgalmazáshoz a bio minősítést, így bio árpafűlé por néven kerülnek forgalomba.
Biotermékeinket ellenőrizte a Hungária Öko Garancia Kft. HU-ÖKO-02

{$up_uri}okogar.jpg


A Green Magma termékek EU organic minősítéssel rendelkeznek

{$up_uri}eu_organic_logo_colour_outerline_rgb.jpg
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!