2012. október 17-én ismét Magyarországra látogat a világhírű Dr. Young!

Ismét lehetősége nyílik arra, hogy egy kötetlen beszélgetés keretében megismerje a lúgosítás éllovasának legújabb kutatási eredményeit. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, ne habozzon feltenni Dr. Young-nak.

Ezen előadás egy rendhagyó, speciális teadélutánnak ígérkezik, ahol a lúgosítás fontosságát, lehetőségeinek tárházát szeretnénk megosztani Önnel. Emellett egy kiváló mesterszakács által készített különféle ínycsiklandó, és természetesen lúgosító ételkölteményeket kóstolhatnak meg a résztvevők.

A találkozó mellett most alkalma adódik jelentkezni az október 18-án tartandó élő- és száraz vércsepp analízisre, amit személyesen Dr. Young fog elvégezni, valamint útmutatással is szolgál egy egészségesebb élet reményében. Az analízis részleteiről érdeklődjön az info@youngphorever.hu címen vagy a 06 1/788-64-86-as telefonszámon.dryoung193.JPG

Várjuk szeretettel teadélutánunkra, melyen személyesen Dr. Young-tól tudhat meg mindent teste egyensúlyáról, és a magyar piacon újonnan megjelent lúgosító termékekről.

Időpont: 2012. október 17. (szerda) 15.00.

Helyszín:
Ramada Plaza Budapest, Atrium terem
1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94.
 
Kérjük, részvételi szándékát minél hamarabb, de legkésőbb 2012. október 1-ig jelezze az info@youngphorever.hu címen, mert limitált a férőhelyek száma. Amennyiben több információra lenne szüksége, hívja a 06 1/788-64-86-as telefonszámot.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!