Lúgosító árpafűlé, Green Magma, gyakori kérdések

Mi a legjobb fogyasztási módja a Green Magmának?

A legjobb módja éhgyomorra fogyasztani, 20 perccel étkezés előtt, vagy 2 órával utána, hogy más élelmiszer ne zavarja az emésztését és a tápanyagok felszívódását. Hideg vagy szobahőmérsékletű folyadékkal keverjük (víz, gyümölcslé), meleg folyadék használata nem ajánlott, ugyanis a hő elpusztítja az aktív enzimeket.

Túladagolható a Green Magma?

Nem adagolható túl, mint ahogy egy zöld saláta fogyasztásából sem lehet káros mennyiséget magunkhoz venni. Mindenesetre, ha valaki szénhidrát alapú diétát tart, az ellenőrizze az elfogyasztott adagok szénhidrát tartalmát, mielőtt további adagokat fogyasztana.

A Green Magma árpafűlé por szerves, illetve biológiai termesztésből ered?

Igen, az árpa növényeket tanúsítottan ökológiailag termesztik, amit a kaliforniai bioélelmiszer okmány (1990) is bizonyít.

A Green Magma segít, ha fogyni szeretnénk?

Igen, mivel egy adag (3 g) csak 20 kalóriát tartalmaz, viszont emellett rengeteg hasznos tápanyagot is. Ha egy fogyókúrás programot követünk a Green Magma fogyasztása előnyös lesz a szervezet számára, hiszen vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, enzimek, fehérjék ideális kombinációját tartalmazza minimális kalória mellett.

Fogyaszthatja a Green Magmát cukorbeteg is?

Cukorbetegek és mindazok, akiknek kiegyensúlyozatlan a vércukorszintjük veszélytelenül fogyaszthatják a Green Magmát. A benne található maltodextrin egy összetett természetes szénhidrát, nem pedig egy egyszerű cukor. Felszívódása, energiává alakulása lassú, így nem növeli jelentősen a cukor szintjét a vérben. Mindenesetre a termék fogyasztása előtt forduljon tanácsért a kezelőorvosához.

Mennyi ideig tartja meg a használhatóságát a Green Magma?

A Green Magma a gyártástól számítva 3 évig őrzi meg aktív fogyaszthatóságát.

A Green Magma árpafűlé tartalmaz glutént?

Nem, az árpafűlé por az árpa leveleiből készül,és a gabona levelek nem tartalmaznak glutént.

Milyen hatásai lehetnek a méregtelenítésnek?

A Green Magma méregtelenítő hatására különböző toxinok és mérgek ürülnek ki a szervezetből. Ezt segíthetjük bőséges folyadék bevitellel, de a tisztulásnak lehetnek kellemetlen mellékhatásai is. Puffadás, repedezett bőr, viszketés, izommerevség is előfordulhat, de ezek a jelek azt mutatják, hogy a mérgek ürülnek ki a szervezetből. A tünetek maguktól megszűnnek majd egy-két héten belül, ahogy a szervezet kitisztult.

Használhatjuk a Green Magmát terhesség alatt?

Igen, a Green Magma ideális arányban nyújt nélkülözhetetlen tápanyagokat fogyasztójának. Több ezer terhes nő és csecsemők is használják a Green Magmát kiváló eredményekkel.

Gyerekek is fogyaszthatják?

Igen, keverhetjük kedvenc gyümölcslevükbe, vagy tablettás formában könnyen lenyelhetik a szükséges mennyiséget. Gyermekeknél 10 éves kor felett már kiegyensúlyozottan fogyasztható, bár testsúlyuk még kisebb mint a felnőtteké, de metabolizmusuk általában már magasabb. Az ajánlott mennyiség a következő:

1-2 éves kor: napi 1-2 tabletta (375 mg-750 mg)

2-6 éves kor: napi 2-3 tabletta (750 mg-1.125 g) vagy fél teáskanál por

7-10 éves kor: naponta 3X 1-2 tabletta (3x 375 mg-750 mg) vagy 2x fél teáskanál por

11-16 éves kor: naponta 3x 2-4 tabletta (3x 750 mg-1.5 g) vagy 3x fél, csapott teáskanál por

1 tabletta= 375 mg

1 csapott teáskanál= 1.2 gramm

1/2 teáskanál= kb 1.5 gramm

1 púpos teáskanál= kb 3gramm

A Green Magma friss marad, ha felbontjuk?

Igen, az egyik összetevő a maltodextrin egyfajta védőgátat képez a tápanyagok körül, így megvédi őket a káros oxidációs lebontó folyamatoktól. Ugyanakkor a kupakot gondosan zárjuk vissza minden használat után, és tároljuk hűvös száraz helyen.

Hol tároljuk a Green Magmát?

A Green Magmát védeni kell a nedvesség, a napfény és a nagy meleg ellen. Tartsuk a saját tartályában, a kupakot mindig gondosan zárjuk vissza. Ne tegyük hűtőbe, mert a keletkező páralecsapódás oxidációt és bomlás eredményez.

Érdemes nagy mennyiségben előre bekeverni a Green Magmát?

Nem ajánlott. Bekeverés esetén a folyadék hatására a tápanyagok felszabadulnak. Az elkészített italt 10-15 percen belül el kell fogyasztani, ugyanis ahogy a maltodextrin védő bevonata felolvad rövid időn belül megindul az oxidáció és a termékünk degenerálttá válik.

A Gren Magma okozhat székrekedést vagy hasmenést?

A Green Magma segít újjáépíteni és egészségessé tenni a bélflórát. Ez a pozitív hatása rendszeresen tapasztalható, de alkalmanként ez járhat székrekedést is. Néhány más esetben, azonban amikor a Green Magma szennyeződéseket távolít el a belek környékéről, hasmenés léphet fel.

Fogyasztható forró teával a Green Magma?

Nem, ne keverjük forró folyadékkal mivel a hő tönkreteszi az aktív enzimeket.

Valóban gyorsabban nő a haja a Green Magmát fogyasztóknak?

Az egyik leglátványosabb jele a Green Magmát fogyasztóknak, hogy az átlagosnál gyorsabban növekszik a haj és a köröm. Köszönhető ez a magas koncentrációban lévő élő enzimeknek, növényi fehérjéknek, B- vitaminoknak, és a lúgosító kémhatásnak.

A Green Magma hatékony az arthritis ellen?

Igen, az olyan betegségek, mint az arthritis, gyorsan növekszenek savas környezetben. A Green Magma nem csupán az egészséges PH-egyensúly visszaállításában segít, hanem magas koncentrációban tartalmaz antioxidánsokat, amik segítenek a szabad gyökök semlegesítésében, ami egyik fő oka az ilyen degeneratív betegségeknek.

Miért olyan zöld a Green Magma?

A zöld szín a klorofilltól származik, és biztosítja a frissességet és a biohasznosulást. Az árpafű levelek nagy mennyiségű természetes klorofillt tartalmaznak.

Mit tud adni a Green Magma?

Egy pohárnyi Green Magma kiváló természetes táplálékot nyújt az ember számára. Növeli az energia szintet, javítja és egyensúlyban tartja az immunrendszert, javítja a mentális tisztánlátást, lágyan tisztít és méregtelenít, segít visszaállítani az egészséges pH egyensúlyt a szervezetben. Ezen túlmenően a Green Magma tartalmaz rengeteg aktív enzimet, vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, klorofillt és más fontos nyomelemeket természetes formában. A helyes táplálkozás azt jelenti, hogy olyan élelmiszereket fogyasztunk, amik biztosítják a szükséges tápanyagokat a sejtjeinknek, semlegesítik a toxinokat, és védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen.

Green Magma vásárlás - Green Magma vásárlás
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!