Mérgező világban élünk. Olajfinomítók, belső égésű motorok, környezetszennyező erőművek, ivóvizeinket szennyező vegyipari cégek, stb. olyan mérgező vegyületeket juttatnak a környezetbe, melyek fokozatosan bekerülnek szervezetünkbe.

Legfőbb környezetszennyező források: nehézfémek (ólom, higany, kadmium), kipufogógázok, kémények, növényvédőszerek, permet anyagok, háztartási műanyagok. Akár merre nézünk, környezetszennyező vegyületek tömkelege vesz körül minket.

Ezek a toxinok, méreganyagok szervezetünk minden fontos rendszerét érintik, és olyan betegségek kialakulásával vannak közvetlen kapcsolatban, mint a pajzsmirigy, immunrendszer, szív-, és érrendszer, anyagcsere vagy éppen viselkedési rendellenességek.

Az idegrendszer különösen érzékeny és sebezhető ezekkel a mérgekkel szemben. Az agy jelentős része zsírszövet, a toxinok túlnyomó többsége pedig zsíroldékony, ezért könnyedén képesek károsítani működését. Számos idegrendszeri rendellenesség kapcsolatban áll a környezetszennyezéssel (Parkinson-kór, tanulási nehézségek, stb.). A szervezet mérgezésének gyakori tünetei nem köthetők egyértelműen a méreganyagok jelenlétéhez: pl. fejfájás, fáradtság érzet, koncentráció és memóriazavar, álmatlanság.

Van azonban módunk szervezetünk folyamatos mérgezésének csökkentésére. A két legfontosabb dolog:

1, a külső méreganyagok szervezetbe jutásának csökkentése

2, rendszeres méregtelenítés, a szervezetnek segítséget nyújtani, hogy képes
legyen megszabadulni a lerakódott méreganyagoktól.

A méreganyagok szervezetbe jutását leginkább úgy akadályozhatjuk meg, ha elkerüljük a magas feldolgozottságú ételeket, és helyette természetes alapanyagokat, illetve azokból készült ételeket és italokat fogyasztunk.

Mindenkinek a szervezetében vannak olyan méreganyagok, amik az évek során raktározódtak el. Ezek a mérgek károsítják szervezetünket, a szervezet pedig megpróbál védekezni ellenük, azonban ez nem mindig hatásos. Nagyon sokat tehetünk szervezetünk méregtelenítéséért, ha pl. olyan italokat fogyasztunk, amilyen a SuperGreens lúgosító ital, ami garantáltan természetes, organikus összetevőkből áll, nem tartalmaz növényvédőszereket, és egyéb méreganyagokat.

Egyszerű tippek a méregtelenítéshez:

1, rendszeresen fogyasszon megbízható forrásból származó zöldséget és gyümölcsöt vagy igyon meg napi 1,5-2 liter SuperGreens lúgosító italt.

2, rendszeresen végezzen testmozgást, növelje a légzésszámot, és a szívverést (kardio mozgás).

3, rendszeresen járjon szaunázni, ha egyéb betegsége ezt nem zárja ki.

4, igyon minél több tiszta vizet, vagy a fent említett SuperGreens italt.

5, ügyeljen a rendszerességre. A rendszeres élet hozzájárul a anyagcsere megfelelő működéséhez, ami csökkenti a toxinok felszívódását.

6, rendszeresen fogyasszon antioxidánsokat, amik szintén elősegítik a méregtelenítés folyamatát: pl. AlphaSorb-C 1000.

SuperGreens vásárlás

http://www.drtihanyi.hu/uploads/body_sgph_promo_HUN.jpgAlphaSorb-C

{$up_uri}ac.jpg

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!