Lúgosító zöld ital, mely energiával látja el szervezetünket, segít az egészség fenntartásában. dr. Robert Young terméke, mely a SuperGreens lúgosító ital továbbfejlesztett változata. 41 zöld növény keveréke, ultra koncentrált változata, többek között olyanoké, mint a paradicsom, brokkoli, spenót, búzafű, káposzta, stb.

A 220g lúgosító zöld por előállításához kb. 3,5 kg friss zöldséget használnak fel, melyből 80 fokon kivonják a vizet, így az értékes összetevők, fitonutriensek nem károsodnak. A termék nem tartalmaz semmilyen színezőanyagot, édesítőt, mesterséges összetevőt, mégis, sokak szerint a piacon található legfinomabb lúgosító ital készíthető belőle.

A SuperGreens itallal összehasonlítva azt tapasztalhatjuk, hogy a nagyobb mennyiségű citromfű miatt az ital íze sokkal citromosabb, így valószínűleg azok is hamar megkedvelik, akik korábban a SuperGreens italba citromot facsartak a kedvezőbb íz hatás elérése miatt.
yphorever.jpg
A pH Miracle Greens ital tehát egy teljesen természetes lúgosító folyadék, mely szerves részét képezi a lúgosító életmódnak. dr. Robert Young szerint a lúgosító életmód segítségével felvehetjük a harcot az öregedéssel, a betegségekkel, energizálhatjuk szervezetünket és segítséget nyújthat számunkra az ideális testsúly elérésében.

A pH Miracle Greens ital kiváló lehetőséget ad arra, hogy biztosítsuk szervezetünk számára a napi szükséges zöldség mennyiséget.

Amikor dr. Robert Young kifejlesztette a SuperGreens lúgosító italt, még csak egy-két „másolat” létezett a piacon, mára se szeri, se száma a különböző utánzatoknak. Pár hónappal ezelőtt egy kedvező megállapodás révén azonban dr. Robert Young lúgosító termékeinek gyártása Magyarországon kezdődött meg, így a teljes európai piacot hazánkból látják el. Ennek köszönhetően a lúgosítani vágyó magyar fogyasztók sokkal kedvezőbb feltételekkel juthatnak hozzá a termékekhez, mint korábban bármikor.   

Ha energiára vagy jobb egészségre vágyik, adja meg szervezetének azt, amire valóban szüksége van és ez nem más, mint a klorofillban rendkívül gazdag lúgosító pH Miracle Greens ital, a benne lévő természetes vitaminokkal, ásványi anyagokkal, fitonutriensekkel.

Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!