Modern, felgyorsult világunkban egyre több stressz ér minket nap, mint nap, és ez a konstans stressz lehet az alapja több súlyos betegségnek és az idő előtti öregedésnek.

Mind a stressz, mind pedig a káros szabad gyökök (aktív oxigén) szerves részét képezik életünknek, nézzük meg, mit tehetünk annak érdekében, hogy élvezhető, egészséges életet tudjunk élni?

A stresszorok olyan külső hatások, melyek roncsolják szervezetünket:

- UV-sugárzás
- dohányzás
- idegeskedés
- mesterséges ételadalékok
- kipufogógázok
- növényvédő szerek
- belső feszültség, lelki instabilitás
- félelem

Belső feszültség

Létezik egy ún. GABA aminosav, amely egyrészt serkenti az agy dopamin termelését, másrészt több tanulmány szerint is képes csökkenteni a depressziót, az állandó idegeskedést, valamint az alvászavart. A GABA a glutamin savból képződik, mely az agyban és a gerincvelőben található.

Érzelmeinket (boldogság, szomorúság, stb.) a neurotranszmitterek egyensúlyának köszönhetjük.

{$up_uri}greenmagmakep01.jpg


A Green Magma zsenge árpafűlé bizonyítottan tartalmaz GABA szerű anyagokat és neurotranszmittereket egyaránt.

Így a „zöld nap” nem csak testi, hanem lelki egészséget is biztosíthat.
Azoknak, akiket az átlagosnál több stressz ér, ajánlom a C-vitamin, B-vitamin és magnézium fokozottabb bevitelét, lehetőleg tiszta, természetes forrásból.

Különleges vegyületek a Green Magmában

1, Klorofill: természetes lúgosító vegyület, mely fontos szerepet játszik a sejt regenerálódásban és a nyálkahártya képzésben.

2, SOD (Superoxid dismutase): különleges antioxidáns enzim, mely képes közömbösíteni a kéros szabad gyököket. A Green Magmában sok, kiváló minőségű SOD található.

3, GIV (Glycosylisovitexin): a C és E vitaminnál is több antioxidáns flavonoidot tartalmaz. Hatására a Green Magma javítja az emésztőrendszer nyálkahártyájában okozott károkat.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!