SuperGreens, pH-csoda, zöld lötty

Biotermesztésű fűfélék, zöldségek, csíráztatott magvak, levelek és magas rezgésű ásványok hatékony keveréke, amely lúgosítja, energizálja és táplálja a sejteket azáltal, hogy egyensúlyba hozza a test pH értékét.

A SuperGreens természetes növényi összetétele segít semlegesíteni a savakat és visszaadja a vér és a szövetek ideális, lúgosabb állapotú egyensúlyát.

Összetevők: *kamutfű, *árpafű, *citromfű, *mezei zsurló, *búzafű, áfonyalevél, lucernalevél, *pitypanglevél, feketediólevél, szederlevél, lapulevél, málnalevél, boldolevél, goldenseal-levél, papayalevél, eperlevél, *rozmaringlevél, szójalecitin, avokádó, feketeáfonyalevél, szilfakéreg, fehérmályva-kéreg, pau d’arco kéreg, kukoricahaj, béta-karotin, csipkebogyó, *echinacea virág, tarackbúza, gyöngyvessző, zabfű, *szójacsíra, kelkáposztalevél, *spenótlevél, okra gyümölcs, fejes káposzta, *zeller, *petrezselyemlevél, *brokkoli, kurkuma, paradicsom, vizitorma, lucernalé, *borsmentalevél, *fodormentalevél, wintergreenlevél, kakukkfű, zsálya, ásványi anyag keverék, aloé vera levél koncentrátum
(* bio)

Webáruház - SuperGreens

Képzelje el, hogy az Ön sejtjei halak, amelyek a testében található folyadékban úsznak. Legtöbben “belső környezetszennyezést” folytatunk az akváriumban (a testünkben): gyorséttermi ételekkel, dohányzással, savképző ételek túlzott mértékű fogyasztásával, illetve számtalan egyéb “kihágással”, amelyek mind felborítják a testünkben lévő enyhén lúgos folyadékok kényes egyensúlyát.

Néhányan olyan akváriummal (testtel) rendelkezünk, amely már-már alig alkalmas arra, hogy az élet megmaradhasson benne. Ennek ellenére valahogyan mégiscsak eltengődünk – de napról napra egyre komolyabbá válnak az egyensúly felborulásának következményei. Valójában az anyagcsere-folyamatok teljes egészében a belső környezetünk enyhén lúgos egyensúlyán állnak vagy buknak. Ha krónikusan és túlzottan savas a belső pH, akkor ez “megeszi” a testszöveteinket, mint ahogyan a sav a márványt marja ki – lassan tönkretéve közel 97 ezer kilométernyi érrendszerünket. Ha nem figyelünk oda, ez az összes sejtszintű folyamatot akadályozza: a szívveréstől kezdve az agyi ingerületek továbbításáig. Röviden, a túlzott elsavasodás magát az életet bénítja meg, betegségeket, megbetegedéseket és rossz egészségi állapotokat, például elhízást idézve elő.

A SuperGreens por biotermesztésű füvek, csíráztatott gabonamagvak, zöldségek és levelek erőteljes hatású keveréke, mely több mint 125 könnyen felszívódó vitamint, ásványi anyagot és aminosavat juttat a szervezetbe. A SuperGreens ezen kívül 20:1 arányú szuper koncentrátum, amely azonnal elkezdi kitakarítani a savas hulladékot a testünkből.

A Prime pH egy oxigénkatalizátor a véráramban. Ez a formula lúgosító, semlegesítő, oxigenizáló és pH kiegyensúlyozó hatással van a testre.

Mi a baj a vitaminokkal?

Nem arról van szó, hogy ne próbálnánk a hiányzó tápanyagokat valamivel pótolni. Tele van a piac vitaminkészítményekkel, de ezek nem oldják meg teljesen a problémát. A vitamintabletták is távol állnak a tápanyag természetes energiaforrásától. Vegyi úton állítják elő őket, erősen feldolgozott állapotban vannak, és kemény, fehér pirulákká préselve, gyakorlatilag semmiféle elektromos töltést nem hordoznak magukban. Éppen ezért, amikor a szervezet megpróbál egy ilyen tablettát feldolgozni, nemcsak a kemény anyag lebontására kell energiát fordítania, de az is nehezére esik, hogy felszívjon egy olyan tápanyagot, amely a saját elektromos töltésénél jóval kisebb töltéssel rendelkezik. Ami azt illeti, a legtöbb táplálkozási szakember szerint az átlagos étrendkiegészítők értékes tápanyagának csak 3-15%-át tudja felvenni a szervezet, mielőtt azok kiürülnek a szervezetből.

Miben más az InnerLight?

Az InnerLight étrendkiegészítők közvetlenül a sejteket töltik fel energiával. Ez egy hatalmas ötlet, ami a legapróbb részecskékkel kezdődik, melyeket kolloidoknak hívunk. Mivel a kolloidok nagyon apró részecskék, a sejtek könnyen fel tudják venni az ilyen kisméretű vitaminokat és tápanyagokat. Ennek ismeretében az InnerLight először is milliárdnyi kolloid méretű részecskére bontja szét a tápanyagokat. Majd egy szabadalmazott eljárással biztosítja – minden egyéb étrendkiegészítőtől eltérően -, hogy ezek a kolloidok a későbbiekben is különálló részecskék maradjanak. Ezt az eljárást mikro-ionizációnak™ hívják.

Az InnerLight termékek talán legszembeötlőbb tulajdonsága azonban az, hogy tele vannak élő energiával, ami a kolloidokat az Ön sejtjeihez vonzza, melyek azonnal felhasználják őket. Ezáltal a sejtműködés helyre áll. Az összes sejtje – és persze Ön is – érezni fogja, hogy gyermekkorának kirobbanó energiája talán nem is tűnt el örökre.

Gyártási és minőségbiztosítási elveink

Az InnerLight Inc. alapvető irányelve, hogy a legmagasabb színvonalon tartsa a minőséget. Az InnerLight a termékeit a manapság elvárt gyártási technológiákkal, illetve jogszabályokkal, szabályozásokkal összhangban állítja elő, sőt sok esetben ezeket a követelményeket még meg is haladja. A gyártási eljárások, folyamatok engedélyezett és minősített egységekben zajlanak az Egyesült Államokban.

Az InnerLight független tesztelési módszerek segítségével biztosítja, hogy a termékek minőségi színvonala a legmagasabb legyen. A standard teszteken túl, amelyek ahhoz szükségesek, hogy eleget tegyen a laboratóriumi biztonsági előírásoknak (MSDS), az InnerLight további alapos tesztelésnek veti alá az összes nyersanyagot és kész terméket is. Ilyenek pl. a folyadék- és gázkromatográfia, valamint a tömegspektrometria. Összesen 45-féle tesztnél és eljárásnál is többet alkalmaz az InnerLight.

A minőség ott kezdődik, hogy csak a legjobb minőségű gyógynövényeket és alapanyagokat használják. A vállalat a világ több tájáról szerzi be a megfelelő alapanyagokat, de csak a legjobb minőségű szállítmányokat veszi át. Miután ezek a szállítmányok megérkeznek, a gyártóegységbe csak egy igen szigorú tesztsorozat után kerülnek. Biztosítani kell ugyanis, hogy tiszta és hatóanyag-tartalom szempontjából kifogástalan minőségű lesz a termék. A minőségbiztosítási célzatú tesztek azonban itt még nem érnek véget, hanem a gyártási folyamat alatt végig folytatódnak.

Amikor egy termék gyártása befejeződött, további tesztek következnek, amelyek célja az egyforma hatékonyság és minőség fenntartása. A kész terméket ellenőrök vizsgálják, hogy bennük van-e a kellő mennyiség, vagy a töltőtömeg, a megfelelő számú üveg vagy doboz, a zárás megfelelő-e, illetve hogy a gyártási szám és a szavatossági idő olvasható-e. Mintákat vesznek és adnak át a minőségbiztosítási laboratóriumok tudós szakembereinek, hogy ők is meg tudják nézni, a termék megfelel-e a késztermék irányában támasztott követelményeknek. Csak azt követően ad zöld lámpát a minőségbiztosítási laboratórium a termék kereskedelmi forgalomba hozásához, hogy az átment az összes teszten és szúrópróbaszerűen végzett vizsgálaton. A mintákat és a gyártási számokat együtt tárolják, hogy amennyiben a jövőben egy vásárlónak bármilyen kérdése lenne, azt a minőségbiztosítási laboratórium könnyen megválaszolhassa.

Minden egyes elvégzett teszt ahhoz járul hozzá, hogy termékeink minősége még jobb legyen. Az egyre jobb minőség az a tényező, ami segített eljutnunk oda, ahol ma vagyunk. Ön pedig biztos lehet abban, hogy minden újonnan kifejlesztett és legyártott termékünkkel újra meg újra elkötelezzük magunkat a kiváló minőség mellett.

Mi azon vagyunk, hogy Ön egészséges legyen!

InnerLight Incorporated

To your Health,

The InnerLight Team.
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!