Hogyan legyünk egészségesek lúgosítással?

Rohanó, felborult életmódunk és táplálkozásunk következménye, hogy fáradtabbak vagyunk, kevesebb az energiánk és egyre több tünet jelenik meg, amely azt jelzi, hogy valami nincs rendben. De mi történik valójában velünk?

Az Új Biológia azt állítja, hogy minden betegség hátterében egy közös ok van, csupán egyetlen betegség létezik. Ez a test túlsavasodása, ami alapvetően a felborult életmódnak, étkezésnek és gondolkodásnak köszönhető. Ez a túlsavasodás vezet sejtszintű károsodáshoz vezet, ez produkálja azokat a tüneteket, amelyet betegségként ismerünk. Ez az elmélet, az Új Biológia dr. Robert O. Joung korunk elismert kutatójának nevéhez fűződik.

SAVASODÁS: Korunk népbetegsége

Mi történik savas közegben?

Ha otthon szobanövényét naponta sósavval öntözné, mi történne vele?

Testünkben is hasonló történik. A túlsavasodás sejtszintű károsodáshoz vezet. A túl savas közeg szétmarja a sejteket, szöveteket, apránként belerágva magát a vénába és artériába, mint ahogy a sav a márványba. Ha ez így marad, minden sejtszintű tevékenységet és funkciót akadályoz, a szívünk dobogásától kezdve az agy működéséig. A túlsavasodás az egész életre kihat és betegségekhez vezet!

Savasodás mérése, pH érték

pH: Oldatok savasságának, lúgosságának a mértékegysége. 1-14 közötti skálán mérjük.

pH1-pH7-ig savas, pH7 semleges, pH7-pH14-ig lúgos közeget jelez.

pH: "power of Hydrogen" rövidítése, jelentése: a Hidrogén ereje. A folyadékban lévő hidrogénionok /H+/ számának mértéke.

Szervezetünk állapotát házilag pH indikátorral (lakmuszpapír) mérhetjük meg a vizelet segítségével.

A vér pH értéke: 7,365. Szervezetünk mindenáron törekszik ezt az értéket állandó
szinten megtartani.

Melyek a túlsavasodás tüneti?

• Fáradtság, alacsony energiaszint
• Túlsúly
• Emésztési zavarok
• Cukorbetegség
• Szív-és érrendszeri problémák , magas vérnyomás, magas koleszterinszint
• Bőrtünetek, kiütések
• Allergiák (pl. ételallergiák)
• Gombás fertőzések (pl. candida)
• Asztma
• Gyors öregedés
• Depresszió

Néhány betegség és a savasodás

Fáradtság

A fáradtság a túlsavasodott test egyik legfőbb tünete és panasza. A savas testközegben termelődő méreganyagok lecsökkentik a fehérjék és az ásványi anyagok felszívódását, amelynek következtében meggyengül a test képessége arra, hogy enzimeket és hormonokat termeljen. Ez akadályozza a sejtek újratermelődését és az energiatermelés egyéb szükséges összetevőit. Ennek eredménye a fáradtság, a csökkent állóképesség és általános gyengeség.

Magas vérnyomás

A magas vérnyomás csupán annak a kifejezése, hogy a test zsírokat termel, hogy semlegesítse a savakat, ezzel védje meg az érrendszert. A zsír felrakódik az artériák falára és emiatt kialakul a magas vérnyomás, a magas koleszterin szint, az erek rugalmassága is csökken. Amikor elvonjuk a savat a testből, méregtelenítjük és ellátjuk a létfontosságú tápanyagokkal, akkor a vérnyomás és koleszterin normalizálódik. Ez egy nagyon egyszerű folyamat és működik.

Bőrtünetek, kiütések

A bőr a harmadik vese. Ugyanaz, ami belül történik, sokszor kívül is megjelenik. A bőrelváltozás annak a megmutatkozása, hogy a test savaktól szabadul meg a bőrön keresztül, mert a túltermelés miatt képtelen volt kiüríteni ezeket a rendes kiürítés menetében.

Allergiák

A méreganyagok, amelyek egy túlsavasodott testben termelődnek, nagymértékben hozzájárulhatnak ahhoz, amit az allergia tüneteinek hívnak. A meg nem emésztett fehérje felszívódása is komoly oka lehet az allergiás állapotoknak. Az emésztőrendszer meggyengül, ez megakadályozza az aminosavak teljes lebontását - és sokféle ételallergiát okoz.

Gyors öregedési folyamat

Az a táplálkozás, amely túlnyomórészt savasító ételekből áll, mint például húsok, tejtermékek, magas cukortartalmú gyümölcsök, valamint kenyér, savas méreganyagok keletkezéséhez vezet a szervezetben. Amikor ezek a mérgező anyagok bekerülnek a véráramba, az érrendszer megkísérel megszabadulni tőlük. Ha túl sok méreganyag keletkezik- több, mint amennyit kezelni tud -, akkor a szervezet ezeket elraktározza a különböző szervekben, mint pl. a szívben, a hasnyálmirigyben, a májban, a vastagbélben és más helyeken - ez az "öregedési folyamat". E folyamat lelassításához és visszafordításához úgy kell hozzákezdeni, hogy eltávolítjuk a túlzott savterhelést a szervezetből.

Mi az elhízás valódi oka?

Dr. Young egyik, talán legismertebb felfedezése a túlsúly valódi okával kapcsolatos. Megállapította, hogy a zsír valójában a túlsavasodási probléma következménye. Mit jelent ez? A test zsírsejtekben "köti meg és parkolja le" a termelt savakat, ezzel óvja a létfontosságú szerveinket, hogy a savak szó szerint ne marják halálba a belső szerveinket. A zsír menti meg az Ön életét! A zsír valójában nem más, mint a test válasza egy veszélyesen túlsavasodott állapotra. Ha visszaáll a szervezet sav-bázis egyensúlya, már nem lesz szükség a felhalmozott zsírra, szervezetünk automatikusan megszabadul tőle.

Ha ezeket a tüneteket tapasztalja, akkor Ön is a savasodás irányába halad.

Szeretné ezt az irányt megfordítani?

A megoldás

Ha csak egyetlen betegség van, akkor arra egyetlen kezelés létezik, az pedig nem más, mint a test lúgosítása, energizálása.

Már Magyarországon is kaphatók Dr. Robert O. Young kutatásai alapján kifejlesztett Innerlight lúgosító termékek. E termékek fogyasztása nem igényel speciális diétát, a meglévő táplálkozási szokásai mellett is sikeresen alkalmazhatók.

Az Innerlight alap lúgosító termék két részből áll:

SuperGreens por és kapszula

• 49 különböző bio-termesztett zöldség, zöld fű, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülálló keveréke, amely lehetővé teszi a maximális felszívódást.
• Több mint 125 természetes vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz.
• Különlegesen energizál - bioenergetikai technikáival töltik fel a port elektromossággal.

Webáruház - Webáruház
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!