Miközben az elmúlt negyven évben kifejlesztették a hasi és szív ultrahang vizsgálatokat...

Miközben az elmúlt negyven évben kifejlesztették a hasi és szív ultrahang vizsgálatokat, a CT-t, az MRI-t, a PET-et, a gasztroszkópos és kolonoszkópos vizsgálatokat, az új pacemakereket, beültethető defibrillátorokat, a szívbe ültethető műbillentyűket, a koszorú erekbe implantálható stenteket, a bypass műtéteket, a gamma kést, a laparoszkópós műtéti eljárásokat, több ezer új gyógyszert, eközben a halálokok statisztikája Magyarországon az alábbiak szerint alakult:

http://www.drtihanyi.hu/uploads/tablaokok.jpg

Nem folytatom, a számok önmagukért beszélnek. Vajon mi lenne akkor, ha az orvostudomány a fenti fejlődést nem produkálta volna? De az is világosan látszik, hogy aki ebben a helyzetben a zöld medicina létjogosultságát vitatja, az süket és vak.

A táplálék kiegészítők mai világunkban, mai életmódunk mellett nélkülözhetetlenek. De nem össze-vissza szedve őket, ész nélkül, csupán egy bolti alkalmazott hozzá nem értő útmutatásai alapján.

Ezért hoztam létre honlapomat, mert ebben a káoszban világos rendet teremt. Webáruházamban és számos témát felölelő cikkeimből pontosan megtudhatja, hogy mit, mikor, miért és mennyit célszerű fogyasztania, valamint on-line kapcsolat révén közvetlenül is választ adok problémáira, a legjobb tudásom szerint. Mert ez így nem maradhat! Keressen, hogy segíthessek!

[email]info@drtihanyi.hu[/email]
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!