Miért ne élvezhetnénk a csapvizet? LAICA vízszűrő - a folyadékpótlás gazdaságos és környezettudatos alternatívája. A csapvizet biztonságos fogyasztani, mivel szigorú szabályok szerint kezelik, ill. folyamatosan ellenőrzik a helyi laborokban. Vízszűrő kancsó által szűrt csapvizet közel 30 éve fogyasztanak nap mint nap Európában. A rendszeres használók száma mára megközelíti az 50 milliót.

http://www.drtihanyi.hu/uploads/prime_duo.jpgNéhány elöregedett, ill. korrodált vízvezetékből kerülhetnek a vízbe nemkívánatos anyagok. Ezek az összetevők a maradék klorinnal, amelyet pont a baktériumok elpusztítására adagolnak a vízhez, okozhatnak kellemetlen ízt, ill. állagot a csapvíznek.

A legpraktikusabb és költség kímélőbb módja megszűrni a csapvizet és csökkenteni a mészkövet klorint , ólmot, cinket, rezet, néhány növény és rovarirtó szert, mialatt a fontos ásványi anyagok, mint például a kalciumot, magnéziumot nem szűri ki.

Ez által biztosítja a Laica vízszűrő rendszer - kancsó és a BI-FLUX szűrőbetét- a még ízletesebb és egészségesebb vizet.

http://www.drtihanyi.hu/uploads/bi-flux.jpgVajon miért választották közel 50 milliónyian a vízszűrő kancsókat?


Ízletes

A Laica bi-flux szűrő hatékonyan javítja a víz állagát, ízét mind a hideg és forróitalok fogyasztásakor.


Költséghatékony

A LAICA vízszűrő kancsó használatával éves szinten jelentős megtakarítás érhető el a családok részére.

http://www.drtihanyi.hu/uploads/howto4.jpg


Kényelmes

A víz állandóan elérhető, nem szükséges többé cipekedni. A vízfogyasztás Laica víztisztító kancsóval öröm is lehet!

http://www.drtihanyi.hu/uploads/prime_count.jpg


Környezetbarát

A Laica vízszűrő rendszer használatával mindenki tehet a környezetvédelemért az által, hogy jelentősen csökken a palackozott víz előállításához, szállításhoz felhasznált olajfogyasztás, valamint eltűnik milliónyi feldolgozatlan műanyag palack.


Ízletesebb ételek

A legjobb opció a család kedvenc ételeinek elkészítéséhez, az egészséges táplálkozás alapja a Laica kancsó által megszűrt tiszta ivóvíz.


Intelligens ajándék

Egy Laica kancsó valóban egyedi hasznos meglepetés, intelligens barátoknak.


Kíméli a háztartási kisgépeket

A legjobb megoldás, ha hosszan és probléma nélkül szeretnéd használni vízzel, vízgőzzel működő kisgépeidet, mint kávéfőző, gőzölős vasaló, gőz tisztító, párásító... stb


Könnyen kezelhető

Egyszerű beüzemelés, nem igényel költséges karbantartást.


Hordozható

Mobil, bárhova magaddal viheted akár hétvégi házadba, nyaralásaid alkalmával, mindenhol élvezheted a Laica vízszűrő előnyeit...


Kompatibilis

A Laica bi-flux vízszűrő betét használata akár 30%-os megtakarítást jelenthet a Brita kancsót használóknak!

http://www.drtihanyi.hu/uploads/howto2.jpg
Tetszett a cikkünk? Ajánlja ismerőseinek!