Dr. Robert Young

Lúgosító klorofill a SuperGreens italba

Lúgosító klorofill a SuperGreens italba

A klorofill egyrészt antioxidáns, másrészt gyulladáscsökkentő és sebgyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Azonban ennél sokkal több előnyt nyújt a szervezet számára: tisztítja a vért és segít a máj, a belek és emésztőrendszer méregtelenítésében.
Egészséges, lúgosító táplálkozás

Egészséges, lúgosító táplálkozás

Mára tudjuk, hogy a szénhidrátokban, rossz minőségű zsírokban és mesterséges összetevőkben gazdag tipikus gyorséttermi ételek, mint a hamburger, olajban kirántott húsok (vagy csak húsnak látszó képződmények) rendszeres fogyasztása szívbetegséghez, cukorbetegséghez és elhízáshoz vezethet. De szerencsére igaz ennek az ellenkezője is.
SuperGreens és Young pHorever Greens

SuperGreens és Young pHorever Greens

Az elmúlt években Magyarországon is különleges népszerűségnek örvend a dr. Robert Young, amerikai mikrobiológus által kidolgozott lúgosító életmód (melyet „Új Biológia” néven foglalt össze), valamint azok a lúgosító termékek, melyeket annak érdekében fejlesztett ki, hogy megkönnyítse ennek a vadonatúj szemléletnek a gyakorlati megvalósítását.
pH Miracle Health Retreat

pH Miracle Health Retreat

pH Miracle Health Retreat Hungary Spirit Hotel*****. Május 6 - 13, és Május 13 - 20 (1 hetes turnusokban). Május első heteiben hazánk is otthont ad a Dr. Robert Young világhírű mikrobiológus által kifejlesztett Young pHorever pH Miracle Retreat hétnek. Eme rendkívüli eseményt a Spirit Hotel Thermal Spa***** prémium kategóriás hotelben rendezzük meg, amely a TripAdvisor 2012-es Travelers’ Choice Award listáján a „relaxation & spa” kategóriában bekerült Európa 25 legjobb szállodája közé.
< 1. oldal (összesen: 4) Rendezés: