RÁK

Étrend-kiegészítők, vitaminok és a többiek

Étrend-kiegészítők, vitaminok és a többiek

Manapság rengeteg étrend-kiegészítő terméket találhatunk a piacon, különböző jól csengő nevű cégek és ügynökeik százai, ezrei értékesítik termékeiket. A termékek többségéről azt állítják, hogy csodaszerek, mindenre jók és minden betegséget képesek megelőzni, gyógyítani. Felmerül a kérdés: kinek higgyünk, hogyan tudunk eligazodni a termékek ezen dzsungelében?
Elektron gazdag zöld ételek és italok

Elektron gazdag zöld ételek és italok

dr. Robert Young – az Innerlight lúgosító termékek megalkotója – szerint az elektron gazdag zöld ételek és italok a leghatékonyabb természetes „gyógyítói” olyan betegségeknek, mint a szívbetegség, SM, csontritkulás, artritisz, cukorbetegség, energiahiány, gyomor problémák, IBS, Crohn betegség és számos rákos daganat.

Lúgosító SuperGreens összetevői: a vizitorma

Lúgosító SuperGreens összetevői: a vizitorma

A vízitormát sokszor dekoratív köretként tálalják, pedig már évszázadok óta ismert egészségügyi tulajdonságai vannak. Hippokratész, az orvostudomány atyja, első kórházát egy édesvízi patak mellett hozta létre, hogy kellő mennyiségre tegyen szert a növényből, mert a XVII. századig azt hitték, hogy vértisztító hatása van.
Brokkoli vs. őssejtek

Brokkoli vs. őssejtek

A brokkoli egészségre gyakorolt jótékony tulajdonságai korábban is ismertek voltak, ez a jóízű, egészséges és lúgosító zöldség nagy népszerűségnek örvend az emberek többségénél (a SuperGreens por is tartalmazza). Lúgosító mechanizmusán kívül azonban más fontos tulajdonságok is napvilágra kerültek az utóbbi napokban.
Fontos kérdések a lúgosításról

Fontos kérdések a lúgosításról

A következő cikk dr. Robert Young - a lúgosítás, lúgosító életmód "atyja", a SuperGreens termék megalkotója - tanulmányán alapul, annak magyar fordítása kiegészítésekkel. dr. Young szerint nem létezik betegség elsavasodás, túlzott mennyiségű káros sav felhalmozódása nélkül. Nem szenvedhetünk energia hiányban, nem alakulhat ki gyulladás, hurut, fekély, kóros elfajulás savak nélkül. Fontos információk a lúgosítás (SuperGreens használat) folyamatáról.
Reflux és nyelőcsőrák

Reflux és nyelőcsőrák

A legújabb kutatások eredményei azt mutatják, hogy a nyelőcsőbe rendszeresen visszaáramló gyomornedv (sósav), azaz a reflux hosszú távon rosszindulatú daganat kialakulásához vezethet. A megjelent tanulmányok felhívják a figyelmet arra, hogy a reflux megelőzése és megfelelő kezelése alapvető fontosságú, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor fajul el a betegség és alakul át halálos kórrá. A nem megfelelően kezelt reflux eredményeként ugyanis ún. Barett nyelőcső alakulhat ki, amely már a rák előtti állapotot jelzi.
< 1. oldal (összesen: 3) Rendezés: