Sportolók

Szivárgó bél szindróma vs. szarvasmarha kolosztrum

Szivárgó bél szindróma vs. szarvasmarha kolosztrum

Egy friss kutatás szerint, melynek során a kutatók a kolosztrum fizikai erőnlétnövelő hatását vizsgálták, észrevették, hogy a szarvasmarha kolosztrum képes csökkenteni a belek „áteresztő képességét” és így megakadályozni az ún. szivárgó bél szindrómát. Emellett azt találták, hogy a szarvasmarha kolosztrum rendszeres fogyasztása nem csak az altétáknál lehet kedvező hatással, hanem azoknál is, akik hőgutát kaptak.
A zöld atléták

A zöld atléták

Ők bizony nem UFO-k, bár kétségtelenül ma még csodabogaraknak számítanak. Lúgosítanak, lúgosító ételeket és lúgosító italokat (SuperGreens) fogyasztanak, és közben hatékony izomzatot fejlesztenek, egészségesen.
Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Az emberi szervezet egy rendkívül bonyolult rendszer, mely évmilliók során csiszolódott, tökéletesedett, s mely folyamatosan változik. Ez a változás azonban nem tud versenyt tartani azzal a változással, mely az utóbbi évtizedekben következett be az emberiség életében, környezetében, táplálkozási szokásaiban.
Összeállított csomagok

Összeállított csomagok

Cardio csomag, Emésztést segítő csomag, Immunrendszer erősítő csomag, Influenza és légúti fertőzések elleni csomag, Sportolóknak, testépítőknek javasolt csomag, Anti-tumor csomag
< > 1. oldal (összesen: 0) Rendezés: