Tőzegáfonya

Gyümölccsel a Parkinson-kór ellen?

Gyümölccsel a Parkinson-kór ellen?

Azoknál a férfiaknál, akik rendszeresen fogyasztanak olyan magas flavonoid tartalmú ételeket, mint a különböző áfonyák, az alma, egyes zöldségek, a tea vagy éppen a vörös bor, kisebb valószínűséggel alakul ki Parkinson-kór, derül ki a Neurology szaklapban publikált tanulmányból.
Vad kékáfonya – természetes antioxidáns szupergyümölcs

Vad kékáfonya – természetes antioxidáns szupergyümölcs

Az elmúlt években több tanulmány is azt találta, hogy a vad kékáfonyában található értékes összetevők, mint pl. az antioxidáns antocianidinek, számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek pozitív hatással lehetnek egészségünkre.
Vitality drink

Vitality drink

A Viltality drink 23 gyümölcs koncentrátumának keveréke. Anélkül, hogy végig mennénk mind a 23 gyümölcs előnyein, inkább vizsgáljuk meg az elvet, mely minden gyógynövény vagy gyümölcs keverékre egyaránt érvényes.
Flavonoidok vs. Parkinson-kór

Flavonoidok vs. Parkinson-kór

Egy friss kutatás szerint az áfonyafélék rendszeres fogyasztása csökkentheti a Parkinson-kór kialakulásának valószínűségét. Kutatók azt találták, hogy azok a nők és férfiak, akik rendszeresen fogyasztanak áfonyaféléket, kisebb eséllyel „kapják el” ezt a degeneratív betegséget.
Resveratrol vs. rákos daganatok

Resveratrol vs. rákos daganatok

A piros gyümölcsökben és a vörösborban természetes formában fordul elő a resveratrol nevű vegyület, mely egy friss kutatás szerint erősítheti bizonyos gyógyszerek hatását. Laboratóriumi kísérletek szerint a resveratrol megakadályozhatja, hogy egyes rákos sejtek rezisztenssé váljanak a terápiával szemben.
Csodaszer húgyúti fertőzés esetére? Csak természetesen!

Csodaszer húgyúti fertőzés esetére? Csak természetesen!

A hölgyek fele élete során legalább egyszer „megismerkedik” a húgyúti fertőzés kellemetlenségével, 10%-uknál pedig rendszeresen megismétlődik a fertőzés, ami sok esetben rezisztens a széles-spektrumú antibiotikumokkal szemben is.
< 1. oldal (összesen: 3) Rendezés: