Zölditalok

Réti legyezőfű

Réti legyezőfű

A réti legyezőfű, mely a rózsafélék családjába tartozó gyógynövény, megtalálható dr. Robert Young mindkét termékében: a SuperGreens és Young pHorever Greens lúgosító porokban. A növény főleg Európában és Ázsiában őshonos, Magyarország egyes területein is fellelhető.
Lúgosító menta

Lúgosító menta

Sok, eltérő faját ismerjük az ajakosvirágúak rendjébe tartozó mentának, közülük talán a legismertebb a borsmenta és a fodormenta. Nézzük meg, milyen kedvező hatásai lehetnek a lúgosító mentának az emberi szervezetre (dr. Robert Young tanulmánya).
Klorofill, klorofillin, szelén

Klorofill, klorofillin, szelén

A Linus Pauling Intézet (Oregon State University) kutatói szerint a klorofill, klorofillin és szelén vegyületeknek, melyeket régóta vizsgálnak a rák megelőzésének vonatkozásában, fontos szerepük lehet a rákos elfajulások visszafordításában is.
Színes ételekkel szemünk védelmében

Színes ételekkel szemünk védelmében

Több kutatás is arra a megállapításra jutott, hogy a színes zöldségek rendszeres fogyasztása segíthet az AMD (időskori makula degeneráció) megelőzésében, mely az idős korban kialakuló látásvesztés fő okozója. Milyen ételeket fogyasszunk tehát szemünk egészségének megóvása céljából?
Lúgosító avokádó

Lúgosító avokádó

Kutatók szerint az avokádó fontos fegyver lehet a kezünkben az öregedés és bizonyos betegségek elleni küzdelemben. Az avokádó gyümölcsből préselt olaj klinikai tesztekben erős antioxidáns hatást mutatott, tehát eredményesen harcol a sejteket, szöveteket károsító szabad gyökökkel szemben, melyek olyan betegségek kialakulását segítik elő, mint a szív-, és érrendszeri megbetegedések és egyes ráktípusok.
Kaliforniai paprika

Kaliforniai paprika

A kaliforniai paprika a savanykás íz, a ropogós állag és a fantasztikus, élénk színek különleges kombinációja, megtalálhatjuk zöld, piros, sárga, narancs, lila, barna és szinte teljesen fekete színekben is. A zöld és lila paprika íze kissé kesernyésebb, míg a piros, narancs és sárga édesebb, gyümölcsösebb. A kapszaicin nevű vegyület, mely az erős paprikák csípősségéért felelős, csak nagyon kicsiny mennyiségben van jelen a kaliforniai paprikában.
5. oldal (összesen: 12) Rendezés: