Zölditalok

Gyors méregtelenítés természetesen

Gyors méregtelenítés természetesen

Tavaszi nagytakarítás nem csak otthonunknak, autónknak vagy kertünknek van szükséges, hanem szervezetünknek is. A tavasz a legjobb időpont arra, hogy megtisztítsuk szervezetünket a felgyülemlett káros anyagoktól. Nézzük meg, melyek azok a természetes ételek, melyek segíthetik ezt a folyamatot.
A leggazdagabb természetes A-vitamin forrás

A leggazdagabb természetes A-vitamin forrás

A leggazdagabb természetes A-vitamin forrás a spenót. 100g-ban 8.100 IU A vitamin van és ezzel vastagon az első helyen áll a zöldségek és a gyümölcsök versenyében. A második helyezett a brokkoli, de ez csak 1.920 IU A-vitamint tartalmaz. A bronzérmes a tök. A vitamin tartalma 1.120 IU.
A kelkáposzta a növényi alapú étrend „marhahúsa”

A kelkáposzta a növényi alapú étrend „marhahúsa”

Bár a szupertáplálékoknak nincs hivatalos definíciója, olyan gyümölcsöket és zöldségeket nevezünk így, melyek különösen táplálóak és hasznosak az egészségre nézve, valamint magas fitonutriens tartalommal rendelkeznek. Ezen meghatározás alapján a kelkáposzta az első tíz szupertáplálék közé tartozik. 
A mangó

A mangó

A mangót az alternatív gyógyítók évszázadok óta használják orvosságként A-, C- és D-vitamin, valamint béta karotin tartalma miatt. Az unani gyógyászatban toxinok eltávolítására, vérszegénység kezelésére és az idegrendszer gyógyítására használják. Az ayurvédikus orvoslásban szárított virágával kezelik a hasmenést, vérhast és húgyúti fertőzéseket. 
A méregtelenítés 3 alapvető lépése

A méregtelenítés 3 alapvető lépése

A méregtelenítés egy természetes gyógyulási folyamat, amire napjaink mérgező világában nagyobb szükség van, mint valaha. Az élelmiszerekben, levegőben és vízben lévő vegyi anyagok támadása ellen rendszeres tisztítókúrával tudunk csak védekezni. A leghatékonyabban az a program működik, amely a szövetekben felhalmozódott méreganyagok mértékének csökkentését veszi célba, miközben segíti a kiválasztó szervek működését.
Öt módszer a folyamatos méregtelenítéshez

Öt módszer a folyamatos méregtelenítéshez

Becslések szerint ma körülbelül 80.000 vegyi anyag létezik, melyből évente több millió tonnát használnak fel az élelmiszer- és termékgyártáshoz vagy bocsátanak a levegőbe és vizekbe. 
Az öt legjobb nyári méregtelenítő ital

Az öt legjobb nyári méregtelenítő ital

A nyári melegben mi sem esik jobban, mint egy frissítő hideg ital? Az alábbiakban öt tippet adok nem csak a felfrissülésre, hanem egészségmegőrzésre, méregtelenítésre és lúgosításra is alkalmas italokra.
Kakukkfűvel a betegségek ellen

Kakukkfűvel a betegségek ellen

A kakukkfű az ajakos virágúak családjába tartozik és sok fajtája ismert.  Ugyan ezek növénytanilag azonosak, de a belőlük sajtolt olaj különbségeket mutat a kémiai összetevők terén, attól függően, hogy hol nő a növény.  A kakukkfű mikrobiális ereje annyira magas, hogy néhány olaj használata bármilyen helyzetben biztonságos, néhányé viszont nem. A linalol ajánlott leginkább kezdőknek, ennek használata a legbiztonságosabb bőrön, fürdővízben, gyerekeken és időseken egyaránt. Más olajokkal kapcsolatban azonban kérjük aromaszakértő tanácsát. A kakukkfű ugyan az egyik leggyakrabban használt és leghasznosabb aromaterápiás olaj, de mindenképpen mértékkel és körültekintően használjuk!
Természetes méregtelenítés

Természetes méregtelenítés

Számos méregtelenítő program létezik, melyek segítségével tehermentesíthetjük szervezetünket és megtisztíthatjuk májunkat, vérünket, beleinket a káros, toxikus anyagoktól. Néha a legegyszerűbb út a legcélravezetőbb, nézzük meg, melyek azok a szupertáplálékok, melyek segítségével természetes módon méregteleníthetünk. 
A páratlan magyar paprika

A páratlan magyar paprika

Sokat tudunk róla és mégis olyan keveset. Európába Kolumbusz Kristóf hozta, de nem a Santa Marián, mert az elsüllyedt a hosszú úton, hanem egyik kísérő hajóján. Olcsó borspótlónak szánták, de hamar kiderült, azért annál sokkal több. Napjainkban már kb. kétezer fajtáját ismerjük. A csípősségét a kapszaicinnek köszönheti. Ez a paprika középső részétől egészen a csutkájáig egyre növekvő koncentrációban van jelen.
Az ezerarcú káposzta

Az ezerarcú káposzta

Több mint két és fél ezer éve ismert ez a növény, melyet a rómaiak terjesztettek el a világon. Cato, a hírhedt, Karthágó elpusztításában elévülhetetlen érdemeket szerzett szenátor a rabszolgáit, ha megbetegedtek kizárólag káposzta lé itatásával engedte gyógyítani.
dr. Robert Young levele 2.

dr. Robert Young levele 2.

Kedves Barátom!Dr. Robert O. Young vagyok, és ebben a levelemben egy újabb jó hírt szeretnék eljuttatni Hozzád.Örömmel tudatom, hogy hosszabb előkészületek után újabb Young pHorever termékeket sikerült bevezetni a magyar piacra!
Spenóttal a rák ellen?

Spenóttal a rák ellen?

A vastagbélrákot világszerte az 5 leggyakoribb ráktípus között tartják számon. Ma már tudjuk, hogy ez a rendkívül súlyos betegség megfelelő életmóddal, egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgással és a dohányzás mellőzésével az esetek többségében megelőzhető.
Miért is jó az uborka?

Miért is jó az uborka?

Az uborka dobogós helyet foglal el a termesztett zöldségek között világszerte, sokan szuper táplálékként tekintenek rá. Nézzük meg, milyen okok vezethetnek minket az uborka rendszeres fogyasztásához?
Lúgosító zöld italok, a pH-csoda nyomában

Lúgosító zöld italok, a pH-csoda nyomában

Mi az oka annak, hogy a lúgosító zöld italok olyan jótékonyan hatnak szervezetünk működésére? Íme 7 ok, amiért minden nap szükséges valamilyen lúgosító italt fogyasztani.
A citrom és lime lúgosító ereje

A citrom és lime lúgosító ereje

Kezdjük a napot egy frissítő limonádéval, természetesen cukor nélkül! Szervezetünknek, főleg a forró nyári napokon hatalmas szüksége van megfelelő mennyiségű folyadékra annak érdekében, hogy testünk állandóan hidratált maradjon. Éppen ezért, közvetlenül ébredés után igyunk meg egy nagy pohár limonádét, amit tisztított vízzel, citrommal vagy lime hozzáadásával gyorsan elkészíthetünk.
Lúgosító citromfű

Lúgosító citromfű

A citromfű fontos részét képezi a SuperGreens, pH Miracle Greens és Doc Brocs Power Plants lúgosító italoknak. Nézzük meg, milyen pozitív hatásai lehetnek a citromfűnek az emberi szervezetre.
7 lúgosító, májtisztító étel

7 lúgosító, májtisztító étel

Hét lúgosító ital, mely tisztítja májunkat: fokhagyma, grapefruit, zöld füvek, zöld színű zöldségek, avokádó, dió és kurkuma. Májunk minden egyes nap kemény munkát végez azért, hogy megvédje szervezetünket a méreganyagoktól és az anyagcsere során keletkező káros savaktól.
Lúgosító oregánó

Lúgosító oregánó

Az oregánó a mediterrán régió jellegzetes fűszernövénye, melyet évezredek óta használunk főzéshez és gyógyító célokra egyaránt. Az alternatív gyógyászat elsősorban gombaölő és antioxidáns tulajdonságai miatt kedveli.
Brokkoli csíra

Brokkoli csíra

Az elmúlt években sok érdekes tanulmányt olvashattunk a brokkoli anti-tumor tulajdonságairól és egészség megőrző szerepéről. A csírákról tudjuk, hogy segítik az emésztést és szintén pozitív hatással vannak szervezetünk működésére.
Avokádó – Doc Brocs Power Plants

Avokádó – Doc Brocs Power Plants

Óvakodjunk az időnként felbukkanó „egészség mítoszoktól”! A 90-es években pl. sok „szakértő” óva intette az embereket a kókusztejtől és kókusz olajtól, megfosztva ezzel őket sok-sok értékes tápanyagtól. Ugyan ezt a sorsot kellett elszenvednie az avokádónak is, melyet szintén a „vádlottak padjára” ültettek magas kalória és zsírtartalma miatt. Közben persze kiderült, hogy az avokádó egy rendkívül értékes gyümölcs, mely segíthet egészségünk megőrzésében.
A legjobb nyári méregtelenítő italok

A legjobb nyári méregtelenítő italok

Ha eljön a nyár és vele együtt a forróság, kiváló alkalom kicsit megerősíteni immunrendszerünket, méregteleníteni és lúgosítani szervezetünket. Mindezt frissítő italokkal is megtehetjük, mint amilyen a SuperGreens vagy a Young pHorever Greens.
Réti legyezőfű

Réti legyezőfű

A réti legyezőfű, mely a rózsafélék családjába tartozó gyógynövény, megtalálható dr. Robert Young mindkét termékében: a SuperGreens és Young pHorever Greens lúgosító porokban. A növény főleg Európában és Ázsiában őshonos, Magyarország egyes területein is fellelhető.
Lúgosító menta

Lúgosító menta

Sok, eltérő faját ismerjük az ajakosvirágúak rendjébe tartozó mentának, közülük talán a legismertebb a borsmenta és a fodormenta. Nézzük meg, milyen kedvező hatásai lehetnek a lúgosító mentának az emberi szervezetre (dr. Robert Young tanulmánya).
Klorofill, klorofillin, szelén

Klorofill, klorofillin, szelén

A Linus Pauling Intézet (Oregon State University) kutatói szerint a klorofill, klorofillin és szelén vegyületeknek, melyeket régóta vizsgálnak a rák megelőzésének vonatkozásában, fontos szerepük lehet a rákos elfajulások visszafordításában is.
Színes ételekkel szemünk védelmében

Színes ételekkel szemünk védelmében

Több kutatás is arra a megállapításra jutott, hogy a színes zöldségek rendszeres fogyasztása segíthet az AMD (időskori makula degeneráció) megelőzésében, mely az idős korban kialakuló látásvesztés fő okozója. Milyen ételeket fogyasszunk tehát szemünk egészségének megóvása céljából?
Lúgosító avokádó

Lúgosító avokádó

Kutatók szerint az avokádó fontos fegyver lehet a kezünkben az öregedés és bizonyos betegségek elleni küzdelemben. Az avokádó gyümölcsből préselt olaj klinikai tesztekben erős antioxidáns hatást mutatott, tehát eredményesen harcol a sejteket, szöveteket károsító szabad gyökökkel szemben, melyek olyan betegségek kialakulását segítik elő, mint a szív-, és érrendszeri megbetegedések és egyes ráktípusok.
Kaliforniai paprika

Kaliforniai paprika

A kaliforniai paprika a savanykás íz, a ropogós állag és a fantasztikus, élénk színek különleges kombinációja, megtalálhatjuk zöld, piros, sárga, narancs, lila, barna és szinte teljesen fekete színekben is. A zöld és lila paprika íze kissé kesernyésebb, míg a piros, narancs és sárga édesebb, gyümölcsösebb. A kapszaicin nevű vegyület, mely az erős paprikák csípősségéért felelős, csak nagyon kicsiny mennyiségben van jelen a kaliforniai paprikában.
Lúgosító spenót

Lúgosító spenót

A spenót közép és délnyugat Ázsiában honos zöldség, melynek jellegzetes, sötétzöld levelei 30 cm magasságba is megnőhetnek. Virágai sárgás-zöld színűek, kb. 3-4 mm átmérőjűek. Mai ismereteink szerint a rendkívül egészséges, lúgosító spenót az ősi Perzsiából (a mai Irán területe) származik, az arab kereskedők Indiába és Kínába szállították, ahol „perzsa zöldség” néven ismerték.
Csipkebogyó

Csipkebogyó

A csipkebogyó vagy hecsedli a vadrózsa termése, melynek jellegzetes pirosas-narancssárgás színe van. Felhasználása meglehetősen széleskörű, gyógyteát, lekvárt, szörpöt és bort is készítenek belőle, de vannak, akik nyersen fogyasztják gyümölcshúsát.
Zeller

Zeller

A zeller rendkívül értékes gyógy-, és fűszernövényünk, mely a Föld számos országában örvend hatalmas népszerűségnek. Levele és gumója jellegzetes ízű és illatú, B1, B2, C-vitamint, foszfort és élelmi rostokat tartalmaz.
Kakukkfű

Kakukkfű

A kakukkfű ősi gyógynövényünk, melyet számos ételünk ízesítésére használunk, jellegzetes aromája, markáns íze miatt. Az ókori Egyiptomban a balzsamozás során használták, az ókori görögök pedig fürdőikben és templomaikban (füstölőkben) alkalmazták a kakukkfüvet, úgy gondolták, hogy a kakukkfű a bátorság forrása. A rómaiaknak köszönhető, hogy Európában is elterjedt a növény, melyet ők a szobáik tisztítására, sajtok és likőrök ízesítésére használtak.
Papaya, az angyalok gyümölcse

Papaya, az angyalok gyümölcse

A papaya finom, édes íze, pézsmaillata, lágy, vajszerű állaga miatt méltán érdemelte ki Kolumbusz Kristóftól az „angyalok gyümölcse” elnevezést. Gömbölyű, vagy körte alakú gyümölcse akár 50 cm-re is megnőhet, de a boltokban található papaya ennél általában kisebb, kb. 15-20 cm. Színe narancssárgás, citromsárga vagy rózsaszín árnyalatokkal.
Okra gyümölcs

Okra gyümölcs

Az okra, mely a mályvafélék közé tartozik, egy zöld, elágazó szárú növény, mely kb. fél-egy méter magasra nő meg. Ősi növénynek számít, mivel Egyiptomban már kb. 4000 éve is termesztették, fejlett világunkban azonban csak az utóbbi évtizedekben vált népszerűvé.
Búzafű, búzafűlé

Búzafű, búzafűlé

Búzafű alatt a fiatal, zsenge, zöld búza növényt értjük, amit még az előtt betakarítanak, hogy a magok kifejlődnének és a növény sárgásbarnává színeződne. A búzafüvet általában dzsúsz formájában fogyasztjuk, ami tulajdonképpen a búzafű préselésével készíthető el.
A citromfű

A citromfű

A citromfű egy aromás, trópusi növény, melynek jellegzetes hosszú, vékony, zöld szálai teszik könnyen felismerhetővé, amik akár 1,5 méter hosszúságúra is megnőhetnek. Az ősi gyógymódokat ismerő alternatív gyógyítók a citromfűnek számos értékes és különleges hatást tulajdonítanak. Dél-Amerikában és Indiában évszázadok óta jól ismert a növény, de az utóbbi évtizedekben a fejlett világban, így Amerikában és Európában is egyre népszerűbbé vált.
A zöldségek és a gyümölcsök

A zöldségek és a gyümölcsök

Naponta minden felnőtt egészséges embernek fél kg zöldséget és gyümölcsöt kellene elfogyasztania. Ezzel biztosítanánk a megfelelő flavonoid pótlást és kb. 30g élelmi rost bevitelét is. A vitamin szükségletet ez csak nagyon válogatott zöldségek és gyümölcsök esetében fedezi: citrusfélék, avokadó, kókusztej, friss eper, málna, megy, áfonya félék, olajos magvak, mandula, dió, mogyoró, pisztácia, míg zöldségeknél a brokkoli, a zeller, a sárgarépa, a fokhagyma, hagyma, édeskömény, tök, petrezselyem, káposzta - lenne a lényeg.
Ne siessünk porrá lenni…

Ne siessünk porrá lenni…

„Porból lettünk, porrá leszünk…” – szól az ismert latin mondás, de vajon mennyi a valóságalapja ennek a mondatnak? A valóság sokkal inkább így hangozna: „Vízből lettünk…”. A víz az emberi szervezet legfőbb összetevője, a magzat közel 100%-a víz, életünk során azonban fokozatosan dehidratálódunk.
A lúgosításról: dr. Robert Young tanulmánya

A lúgosításról: dr. Robert Young tanulmánya

Nem létezik betegség, nem létezik megbetegedés a szervezet elsavasodása nélkül. Nem lehetünk energiahiányosak, nem alakulhat ki krónikus gyulladás szervezetünkben az anyagcsere, táplálkozás, légzés és környezeti hatás során keletkező savak nélkül. Nem lehetünk egyszerre betegek és lúgosak.
Egy félreértés margójára

Egy félreértés margójára

Miért nem szereti dr. Young a gombákat? Dr. Robert Young elsősorban a mikroszkopikus méretű, egysejtű gombákról és ezek komoly egészségkárosító hatásáról beszél, amikor a gombákat, mint kórokozókat említi. Tehát az étkezési gombák (nagytestű, soksejtű gombák és a gyógygombák) nem tartoznak ebbe a körbe.
Noni és goji: lúgosít vagy savasít?

Noni és goji: lúgosít vagy savasít?

Gyakran hallani, hogy a savanyú gyümölcsök, mint pl. a citrom, grapefruit, lime, stb. savasítják a vért és a szöveteket. Valójában a citromsav, a tejsav és más savak, amik az alacsony cukortartalmú gyümölcsökben találhatók – ellentétben a magas cukortartalmú gyümölcsökkel – anionos formában vannak jelen és az emésztés során nátrium-bikarbonáttá alakulnak. Éppen emiatt ezek a savanykás gyümölcsök kifejezetten lúgosítják – és nem savasítják – a vért és a szöveteket. Lúgosítás ugyanis akkor következik be – még ha a pH alacsony is -, ha a szabad kationokat (protonok vagy savak) ellensúlyozza a felszabaduló nátrium-bikarbonát.
Hajhullás, kopaszodás

Hajhullás, kopaszodás

Egy 3000 éves egyiptomi papirusz részletesen ír egy kenőcsről, mely krokodil zsírt és víziló trágyát tartalmaz, s melyet a hajhullás kezelésére használtak. Az egyiptomi fáraók állandóan parókában jelentek meg, a fiaik pedig megkülönböztetés gyanánt hajukat a jobb oldalon összefogott kontyban viselték. A bibliai Sámson erejének titka hajában volt, de szeretője, Delila alvás közben levágta azt a filiszteusok kedvéért. Hippokratész volt az első, aki felismerte a prosztata és a kopaszodás közti kapcsolatot. Ő római köményt, galamb ürüléket, tormát és csalánt javasolt a kopaszodás kezelésére (külsőleg).
Aki egészségesre ette magát

Aki egészségesre ette magát

Amikor észrevette, hogy már két emelet lépcső után kifullad, éjszakákat nem alszik, minden másfél évben egy számmal nagyobb nadrág kell, az ingek nyakban szorítani kezdtek, elment az orvoshoz. Ott kiderült, hogy a vérnyomása magas (165/110 Hgmm), a vércukra is magasabb a normálisnál.
dr. Robert Young levele

dr. Robert Young levele

Kedves Barátom, A nevem Dr. Robert O. Young, és ebben a levélben egy jó hírt szeretnék eljuttatni hozzád. Valószínűleg te is azok közé tartozol, akik rövidebb-hosszabb ideig követték a lúgosító életmódot, fogyasztottak lúgosító termékeket, és talán megtapasztaltad, hogy a sav-bázis egyensúly fenntartása milyen fontos a jó közérzet és a jó egészség szempontjából.
Young pHorever – dr. Robert Young lúgosító termékei

Young pHorever – dr. Robert Young lúgosító termékei

dr. Robert Young, a lúgosító SuperGreens termékcsalád kifejlesztője novemberben Magyarországon járt és egy sajtótájékoztató keretében Rubint Réka, Zoltán Erika, Vámos Erika és Szabó Győző társaságában bemutatta legújabb termékcsaládját, a Young pHorever termékeket.
Az étrend és az immunrendszer

Az étrend és az immunrendszer

Ezúttal egy szót sem ejtek a vitaminokról, csupán egy nagyon fontos jelenségről szeretnék pár sort írni, ez pedig az étkezés utáni (emésztési) leukocitózis, azaz fehérvérsejt szám emelkedés. Magát a jelenséget már 1846-óta jól ismerjük (Donders), és Semmelweis nagy kortársa, Virchow EMÉSZTÉSI LEUKOCITÓZISNAK nevezte el. Ilyenkor a fehérvérsejtek száma a vérben a normális érték dupláját is meghaladó módon növekedhet, ezért ragaszkodunk mindmáig ahhoz, hogy vérvétel előtt a betegek ne egyenek, nem pedig a vércukor emelkedése miatt.
Aminosavak, peptidek, fehérjék

Aminosavak, peptidek, fehérjék

Ma azt tartjuk helyesnek, ha egészséges felnőttnek a napi fehérje fogyasztása 18-35 g, míg a gyermekek esetében az ajánlott mennyiség 17 g/nap. De valóban fehérjékre van szükségünk?
Magnézium, az élet fénye

Magnézium, az élet fénye

A klorofill molekula közepén található az élet fénye, mely nem más, mint a magnézium. A zöld növények színét adó pigment, a klorofill molekula közepén magnézium atom található. A magnézium alapvető szerepet tölt be abban, hogy a klorofill képes legyen a nap sugarait energiává átalakítani. A zöld növények életének alapja tehát a napsugár-klorofill-magnézium láncol alapul. És mivel az állatok és az emberek is fogyasztják a növényeket, ezért kijelenthető, hogy a magnézium a mi életünk alapja is.
Lúgosító fogyás

Lúgosító fogyás

dr. Robert Young lúgosító elmélete, az „Új Biológia” külön fejezetet szentel korunk egyik népbetegségének, az elhízásnak. dr. Young erről egy külön könyvet is írt, A pH Csoda fogyás címmel. Ebben a könyven részletesen olvashatunk az egészséges és tartós, akár végleges fogyásról.
Lúgosító brokkolival az erek elsavasodása ellen

Lúgosító brokkolival az erek elsavasodása ellen

Az idősebb George Bush híressé vált mondatai szerint egyáltalán nem szereti a brokkolit: „Nem szeretem a brokkolit. Gyerekként sem szerettem, de akkor az édesanyám megetette velem. Én vagyok az Egyesült Államok elnöke és többé nem eszem brokkolit.” Lehet azonban, hogy ha az ex-elnök elsavasodik és a cukorbetegség jeleit véli felfedezni önmagán, újra beiktatja étrendjébe a brokkolit.
Étkezés, evolúció, öregedés

Étkezés, evolúció, öregedés

Mi, emberek elméletileg sokkal jobban tudnánk élettanilag alkalmazkodni ahhoz a táplálkozáshoz, amit elődeink folytattak évmilliókon keresztül, mint ahhoz a táplálkozáshoz, ami a mezőgazdasági forradalom (10 000 éve) és az ipari forradalom (200 éve) óta jellemzi étkezési szokásainkat.
Earth Essence: Montmorillonite agyag

Earth Essence: Montmorillonite agyag

Régi időkre nyúlik vissza az ehető földek, agyagok eredete. A leggyakrabban az alábbi betegségekben használják: hasmenés, emésztési zavarok, vérszegénység, krónikus fertőzések, bőrbetegségek, nehézfém mérgezés, reflux, ízületi gyulladás, májbetegség, elhízás, cukorbetegség és hajhullás. A jó minőségű agyag tartalmazza a legfontosabb ásványi anyagokat, mint a vas, kalcium, magnézium, kálium, mangán, nátrium, szilícium.
Lúgosító gyümölcsök

Lúgosító gyümölcsök

Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon a savanyú gyümölcsök, mint a citrom, grapefruit savasítják vérünket és szöveteinket? És mi a helyzet az olyan egzotikus gyümölcsökkel, mint a noni vagy a goji? Lúgosítanak vagy savasítanak?
Zöldségek és gyümölcsök

Zöldségek és gyümölcsök

Évek óta ismerjük az egészség valódi, természetes receptjét: zöldségek és gyümölcsök. De vajon mennyit érdemes elfogyasztani belőlük naponta?
Lisztérzékenység, gluténmentes étrend

Lisztérzékenység, gluténmentes étrend

A lisztérzékenységben szenvedő betegek száma a fejlett világban folyamatosan nő. Az Egyesült Államokban pl. 1974-óta minden 15 évben megduplázódik a számuk.
Green Magma vs. szénhidrát anyagcserezavar

Green Magma vs. szénhidrát anyagcserezavar

Anyagcserezavarban szenvedő betegek leggyakoribb tünetei: magas vércukorszint, hipertónia (magas vérnyomás), magas vérzsír értékek, alacsony HDL koleszterinszint. Ezeknél a betegeknél nagyobb valószínűséggel alakul ki szív-, és érrendszeri megbetegedés. Szokták ezt közös névvel metabolikus szindrómának is nevezni.
Stressz és a Green Magma

Stressz és a Green Magma

Modern, felgyorsult világunkban egyre több stressz ér minket nap, mint nap, és ez a konstans stressz lehet az alapja több súlyos betegségnek és az idő előtti öregedésnek.
Green Magma, méregtelenítés

Green Magma, méregtelenítés

Fáradtság? Kimerültség? Csúnya bőr? Alacsony energiaszint? Modern világunkban rengeteg olyan ember is küzd lelki és testi problémákkal, akik nem szenvednek semmilyen diagnosztizált betegségben. Nekik elsősorban nem gyógyszerekre, hanem életmódváltásra, egészséges ételekre, italokra lehet szükségük.
Green Magma vs. immunrendszer erősítés

Green Magma vs. immunrendszer erősítés

Az emberi immunrendszer legfontosabb feladat, hogy felismerje és elpusztítsa a szervezetre veszélyt jelentő vírusokat, baktériumokat és más mikroorganizmusokat. Immunrendszerünk tehát szervezetünk védőpajzsának tekinthető.

dr. Robert Young és a gyógyszerek

dr. Robert Young és a gyógyszerek

dr. Robert Young, az Innerlight vállalat szakmai vezetője, a SuperGreens lúgosító termék megalkotója a napokban egy érdekes cikket publikált, mely felhívja a figyelmet bizonyos veszélyekre.
Lúgosító ételek és italok

Lúgosító ételek és italok

A következő tanulmányban felsorolok néhány lúgosító ételt, lúgosító zöldséget, lúgosító gyümölcsöt, lúgosító magvat és gabonafélét, lúgosító zsírsavakat és olajokat, valamint egyéb lúgosító ételeket.
Bal kéz és jobb kéz

Bal kéz és jobb kéz

Tudjuk, hogy a jobb kéz és bal kéz nem igazi tükörképei egymásnak. Ezért van az, hogy a jobb kezes kesztyűt a bal kézre felhúzni nem lehet és fordítva. Mint ahogyan a bal lábas cipő sem fog soha passzolni a jobb lábra.
Éltető víz

Éltető víz

A tiszta víz az élet elengedhetetlen része, testünk kb. 75%-a víz (a vér 83%-a, az izmok 73%-a, a lerakódott zsírszövet 25%-a és a csontok 22%-a). A víz segít fenntartani testünk hőmérsékletét, a megfelelő elektrolit egyensúlyt és hidratálja a bőrt.
Green Magma italpor árpafűből

Green Magma italpor árpafűből

Yoshihide Hagiwara japán üzletember a Kumamoto egyetemen diplomázott és annak szentelte életét, hogy egészségesebb és békésebb világot teremtsen.
Zöld Nap - Green Magma

Zöld Nap - Green Magma

Ma, amikor a zöld ételek és italok reneszánszát éljük, valahogy elkerülte a figyelmünket, hogy ennek legnagyobb hagyományai nem Amerikában vagy Európában voltak és vannak, hanem Japánban.
Zöld italok

Zöld italok

Kb. négyszáz millió évvel ezelőtt hagyták el a tengert az élet magasabb rendű formái, a szárazföld növénytakaróját először a nyitvatermők uralták. Mi tette ezt lehetővé?
< > 1. oldal (összesen: 0) Rendezés: