Immunrendszer erősítés

Influenza kérdések…

A H1N1 influenza egyre csak terjed világszerte, számos eltérő információ jelenik meg nap, mint nap a...

A fehér tea

A legkiválóbb minőségű tea. Hazája Dél Kínában van, azon belül is Yunnan tartományból származik, de termeszti...

Szakértők a kolosztrumról és immunrendszer támogatásról

Szakértők a kolosztrumról és immunrendszer támogatásról

A kolosztrum egy tejszerű anyag, melyet a nőstény emlősök rövidesen szülés után termelnek. A kolosztrum tele van erős, immunstimuláló összetevőkkel, amik beindítják az újszülött immunrendszerét. Úgy vélik, hogy segíthet a vastagbélrákban szenvedő betegnek leküzdeni a betegség visszatérését, mondja Dr. Robert Rountree, a Helios Egészségügyi Központ társalapítója (Bill Gottlieb – Alternatív gyógymódok, 169. oldal).
Az előtej bizonyítottan hatékony immunrendszer erősítő

Az előtej bizonyítottan hatékony immunrendszer erősítő

Röviddel a szülést követően a nőstény emlősök kolosztrumot (előtejet) termelnek, ami beindítja az újszülött immunrendszerét. A kutatók úgy vélik, hogy a kolosztrum előnyei azonban nem érnek itt véget. Akár gyenge az immunrendszerünk, vagy csak egy általános immunrendszer erősítésre, roborálásra van szükségünk, a kolosztrum lehet a szükséges lökés a fertőzések elleni harcban, vagy olyan immunrendszerrel összefüggő betegségek legyőzésében, mint a rák.
Az immunsejtek a méhekhez hasonlóan osztják meg az információt

Az immunsejtek a méhekhez hasonlóan osztják meg az információt

Amikor a méhek új információra tesznek szert, mint például egy új mézforrás, megosztják ezt a hírt társaikkal, amikor visszatérnek a kaptárba. Az USA-ban végzett új kutatás szerint az immunrendszer T-sejtjei is hasonló módon viselkednek, amikor a kórokozókra és vakcinákra való reakciót hangolják össze.
Antibiotikum a bio almában és körtében?

Antibiotikum a bio almában és körtében?

Minden alkalommal, amikor bio almába vagy körtébe harapunk, kitehetjük magunkat két különböző antibiotikum káros hatásának is, melyek használatát az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) engedélyezte e két gyümölcs estében. 
A légy és a tigris

A légy és a tigris

Egy légy veszedelmesebb, mint ezer tigris, - tartja egy indiai közmondás. Bizony, az ember igazi ellenségei kicsik és láthatatlanok. Ilyen a Norovírus is. Minden télen menetrendszerűen megjelenik. Váratlanul, a teljes jólét állapotában csap le áldozatára, többnyire az éjjeli órákban.
előző 1 2 3